Monthly Archives: august2014

hi archyive

GREF 2014

Si anul acesta am putut realiza GREF-ul cu copiii din Luncani in perioada 21 – 27 Iulie 2014.

Au participat un numar mare de copii, tinand cont de micul sat Luncani.

Animatorii, tineri din Luncani, s-au pregatit multe zile pentru ca experienta sa fie frumoasa, placuta si benefica tuturor copiilor.

Tema GREF-ul a fost: “Cu Isus sunt fericit!”. Este imnul zilei copilului la nivel diecezan celebrat anul acesta la Valea Mare.

Ne-a insotit povestea “Tara fantanilor” care a fost un ajutor benefic tuturor pentru a descoperi profunzimea noastra si cel care in noi continua sa ne inunde cu viata adevarata, adica Isus.

Nu au lipsit bansurile, jocurile, in cautarea comorii si multe alte surprize.

Fratele Adrian Timaru a adus din Italia pentru fiecare participant sepci iar echipa castigatoare a jocului “in cautarea comorii” au primti cate o geanta tot din amabilitatea fratelui Adrian.

Ultima zi de GREF a fost o zi speciala. Au fost invitati parintii copiilor la sarbatoarea finala pregatita de copii cu ajutorul animatorilor. Aceasta zi a fost numita si “Ziua familiei” pentru ca au participat multe familii iar impreuna am format o singura familie.

Surorile carmelitane de viata contemplativa au pregatit pentru fiecare pizza.

Astfel am incheiat GREF-ul in bucuria de a sta impreuna bine si fericiti.

Multumim animatorilor, printre care Alfredo, un tanar venit chiar din Italia pentru a participa la GREF.

Multumim copiilor care au participat, parintilor lor si tuturor celor care s-au implicat la buna desfasurare a GREF-lui.