Monthly Archives: ianuarie2018

hi archyive

Ca fumul de tămâie … ”

„Și fumul de tămâie s-a înălțat din mâna îngerului înaintea lui Dumnezeu împreună cu rugăciunile sfinților” (Ap. 8,4).

incenso-proprietà3-500x333

Vrem să împlinim aceste cuvinte și vă invităm să stăm în rugăciune continuă, zi și noapte, înaintea lui Dumnezeu al cărui chip ne fascinează. Zi și noapte înseamnă că vor fi organizate diferite momente de rugăciune la orice ora din zilele propuse dar, cei care participă vor putea alege momente din program la care să participe, lăsând spațiu pentru a se hrâni, odihni, medita, … .

Perioada desfășurării va fi Vineri 9 – Duminică 11 februarie 2018, începând cu sfânta Liturghie la ora 18:00 din prima zi.

Cei care doriți să participați sunteți invitați să vă înscrieți din timp pentru că locurile de cazare sunt limitate. Cine nu se cazează poate să participe la unele din momentele pe care le vom propune dar trebuie să se înscrie înainte de începerea zilelor de rugăciune.

Oferta pentru participare și cazare este benevolă. Fiecare dăruiește cât poate și dorește. Este binevenită orice ofertă care să acopere parte din cheltuielile de organizare și cazare.

Contact: pr. Mihai Augustin Folner 0234.206085 si e-mail: gustifol@hotmail.com 

Deoarece cererea de inscriere a fost mare si s-au ocupat locurile de cazare, am oprit inscrierea. Cei care mai doresc sa participe dar nu au reusit sa se inscrie sa comunice dorinta lor pentru o eventuala repropunere a acestor zile de rugaciune in lunile urmatoare.

Vă mulțumim și vă așteptăm!