Calendarul exercitiilor spirituale pentru anul 2016

Propuneri de exercitii spirituale pentru persoanele consacrate

06

In faza de realizare……

 

Pentru inscriere si mai multe informatii va rugam se ne contactati la numarul de telefon 0234.206085 sau la adresa mail: gustifol@hotmail.com.

Va asteptam!

 

2 thoughts on “Calendarul exercitiilor spirituale pentru anul 2016

 • Irina Popa

  Buna ziua ! As dori sa stiu daca aveti programul pentru exercitii spiritiuale pana la sfarsitul anului 2016. Doresc foarte mult sa particip !
  Doamne ajuta !

  • carmro Post author

   Buna ziua! Manastirea noastra organizeaza exercitii spirituale pentru ersoanele consacrate in lunile Mai, Iunie, Iulie si August. Pentru credinciosi organizam zile de rugaciune sau reculegere sirituale in lunile Mai, Iunie, Septembrie si Octombrie. Daca va referiti la ziua de rugaciune pentru credinciosi ultima zi din acest an va fi Sambata, 15 Octombrie 2016. Programul este afisat pe site. Ne gandim si la sfarsituri de satamana de rugaciune si formare biblica pentru credinciosi in perioada urmatoare ana la sfarsitul anului dar inca nu am stabilit exact data, tema si tot ce tine de organizare. cand vom stabili vom ublica e site sau entru a cunoaste mai multe informatii uteti sa telefonati la numarul manastirii 0234.206085.
   Sa aveti o zi binecuvantata! pr. Augustin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>