Rugaciune Biblica

6:00 pm

martie 1, 2020

lettura-bibbiaDeoarece multi ne-au exprimat dorinta de a a avea momente si de formare pentru a cunoaste mai mult, mai ales din Sfanta Scriptura, am hotarat ca in fiecare zi de Miercuri la ora 18:00 sa avem un moment de rugaciune biblica.

Coloana vertebrală a întâlnirilor singulare precum şi a şirului de întâlniri este Scriptura, Vertebrele, adică întâlnirile singulare ar fi cărţile Bibliei, începând de la Geneză, Exod, Levitic, Numeri…etc. Nervul, firul roşu călăuzitor al fiecărei întâlniri şi al şirului de întâlniri va fi LEGĂMÂNTUL dintre Dumnezeu şi oameni, începând de la Adam, Noe, Abraham, Moise, David, profeţi, psalmi, până la Cristos. Cum a reînnoit mereu Dumnezeu legământul după fiecare eşec al omului. Poporul Alianţei, autorevelarea lui Dumnezeu.

Scopul: să-L cunosc pe Dumnezeu şi pe mine însumi în lumina specifică a legământului. Reînnoirea legământului dintre mine şi Dumnezeu, cu referire la elementele specifice care se revelează în fiecare întâlnire, sub forma unei rugăciuni de consacrare.

Va asteptam!