Ajuta manastirea

Acest lacas de cult nu este ca o firma care tine de profit si nu poate fi de moment ce lucram pentru intarirea spiritului si inaltarea fiintei catre Dumenzeu. Unicul profit pe care dorim sa-l facem este sa readucem pe cat mai multi la inima lui Isus si sa-l apropiem pe Isus de inima lor. Cand acest lucru se intampla suntem bogati si ne imbogatim mai mult. 

Totusi structura manastirii este destul de mare, misiunea noastra se desfasoare pe mai multe fronturi iar cheltuielile pentru viata de zi cu zi precum si finalizarea unor lucrari incepute dar neterminate necesita ajutorul dumneavoastra. 

Va punem mai jos o lista cu prioritatile pe care le are manastirea in acest moment:

1. Plata intretinerii la incalzire pentru a mentine structurile in afara pericolelor de a se deteriora pe timpul ierni dar si pentru a incalzi biserica duminica pentru credinciosii care vin la Sfanta Liturghie duminicala. 

2. Văruirea bisericii pe interior.

3. Refacerea sistemului de încălzire a bisericii pe perioada iernii. Din păcate de mai mulți ani sistemul de încălzire a bisericii în perioada de iarnă face dificilă eficiența acesteia. Avem de gând să refacem sistemul de încălzire adăugând o centrală individuală doar pentru biserică și să adăugăm calorifere în interiorul bisericii cât și în criptă.

4. Completarea in cripta bisericii, care este in stil bizantin, a picturilor de perete cu sfinții profeți. Am completat cele opt nișe cu profeți iar în centru am finalizat pictarea lui Isus Pantokrator. Mai rămâne de pictat locurile rămase neterminate din criptă.

6. Activitati cu scop social, ajutorarea celor saraci, bolnavi, batrani, etc.

7. Altele.

– Mulțumim firmei RIFIL S.A. din Săvinești, jud. Neamț,  care ne-a alocat prin sponsorizare bani pentru nevoile mănăstirii, în luna Aprilie 2017.

– Mulțumim firmei SIF Moldova pentru sponsorizarea în diferite momente pentru mai multe proiecte.

– Mulțumim firmei SC ANDOS Com SRL din Piatra Neamț care ne-a ajutat pentru susținerea nevoilor mănăstirii.

– Mulțumim firmei Sye Trucking SRL din Frumoasa pentru sponsorizarea în vederea refacerii  Căii Sfintei Cruci din pădure. Cu banii din această sponsorizare precum și ofertele dumneavoastră am putut repara Crucifixul din pădure, deteriorat de vânt; am achiziționat stâlpi pentru a pune o balustradă pe cărarea de pe Calea Crucii și am achiziționat 10 bănci care vor fi amplasate în jurul crucifixului din pădure precum și unele la stațiunile din pădure. Vrem să refacem aleea căii sfintei cruci cu piatră, să adăugăm lumină și un altar la crucea cea mare din pădure.

– Mulțumim tuturor binefăcătorilor care ați contribuit și contribuiți pentru a veni în întâmpinarea nevoilor mănăstirii, care este și casa voastră.

Cei care aveti bunavointa si posibilitatea sa contribuiti la misiunea manastirii noastre o puteti face fie direct la manastire, astfel va putem cunoaste personal, fie in conturile manastirii.

Asociatia Ordinul Carmelitan, CUI 15222692; Banca BRD, Sucursala Bacau. SWIFT: BRDEROBU

Lei-RO98BRDE040SV05184310400

Euro-RO45BRDE040SV05184400400

Sa mentionati motivul donatiei sau al sponsorizarii. 

Va multumim, va garantam rugaciunea noastra pentru binefacatori iar Domnul sa va rasplateasca!