Ajuta manastirea

Acest lacaș de cult nu este asemenea unei firme care depinde de profit, și nici nu poate fi, de moment ce lucrăm pentru întarirea spiritului și înălțarea ființei câtre Dumnezeu. Unicul profit pe care dorim sa-l avem este să readucem pe cât mai mulți la Inima lui Isus și să-l apropiem pe Isus de inima lor. Cănd acest lucru se întâmplă suntem bogați și ne îmbogățim și mai mult. 

Totuși structura mănăstirii este destul de mare, misiunea noastră se desfășoară pe mai multe fronturi iar cheltuielile pentru viața de zi cu zi, precum și finalizarea unor lucrări începute și neterminate, necesită ajutorul dumneavoastră. 

Vă punem mai jos o listă cu prioritățile pe care le are mănăstirea în acest moment:

1. Plata întreținerii la încălzire pentru a menține structurile în afara pericolului de a se deteriora pe timpul ierni, dar și pentru a încalzi biserica duminica, pentru credincioșii care vin la Sfânta Liturghie. 

2. Văruirea bisericii pe interior.

3. Refacerea sistemului de încălzire a bisericii pe perioada iernii. Din păcate de mai mulți ani sistemul de încălzire a bisericii în perioada de iarnă face dificilă eficiența acesteia. Avem de gând să refacem sistemul de încălzire adăugând o centrală individuală doar pentru biserică și să adăugăm calorifere în interiorul bisericii cât și în criptă. În derulare.

4. Completarea in cripta bisericii, care este in stil bizantin, a picturilor de perete cu sfinții profeți. Am completat cele opt nișe cu profeți iar în centru am finalizat pictarea lui Isus Pantokrator. Mai rămâne de pictat locurile rămase neterminate din criptă. În desfășurare.

6. Activitati cu scop social, ajutorarea celor saraci, bolnavi, batrani, etc. În desfășurare.

7. Altele.

– Mulțumim firmei RIFIL S.A. din Săvinești, jud. Neamț,  care ne-a alocat prin sponsorizare bani pentru nevoile mănăstirii, în luna Aprilie 2017.

– Mulțumim firmei SIF Moldova pentru sponsorizarea în diferite momente pentru mai multe proiecte.

– Mulțumim firmei SC ANDOS Com SRL din Piatra Neamț care ne-a ajutat pentru susținerea nevoilor mănăstirii și în mod deosebit pentru refacerea scărilor bisericii.

– Mulțumim firmei Sye Trucking SRL din Frumoasa pentru sponsorizarea în vederea refacerii  Căii Sfintei Cruci din pădure. 

– Mulțumim Firmei EVERGENT Investment pentru sponsorizarea dată în vederea refacerii pavajului din fața bisericii și scărilor.

– Mulțumim tuturor binefăcătorilor care ați contribuit și contribuiți pentru a veni în întâmpinarea nevoilor mănăstirii, care este și casa voastră.

Cei care aveți bunăvoința și posibilitatea să susțineți misiunea mănăstirii noastre o puteți face fie direct la mănăstire, astfel va putem cunoaște personal, fie in conturile mănăstirii.

Asociatia Ordinul Carmelitan, CUI 15222692; Banca BRD, Sucursala Bacau. SWIFT: BRDEROBU

Lei-RO98BRDE040SV05184310400

Euro-RO45BRDE040SV05184400400

Vă mulțumim, vă garantăm rugăciunea noastră pentru binefăcători iar Domnul sa va răsplatească!