Tineri, „țineți cu tărie Cuvântul Vieții”! (Fil 2, 16)

lettura-bibbiaTineri, „țineți cu tărie Cuvântul Vieții”! (Fil 2, 16).

Dragi prieteni tineri, Vă invităm la câteva zile petrecute din plin cu un Dumnezeu fascinant, veșnic tânăr și mereu surprinzător! A umbla cu El în cotidianul nostru este cea mai minunată aventură din toate câte pot fi! Oare se mai plimbă Dumnezeu în adierea vântului de după-amiază în grădina vieții noastre? Mai putem oare auzi și recunoaște glasul Său, putem oare avea o relație concretă de prietenie și comunicare cu El? Ce va deveni viața noastră, odată cuceriți de Isus Cristos? „…copii neprihăniți ai lui Dumnezeu în mijlocul unei generații perverse și rătăcite între care voi străluciți ca niște luminători în lume” (Fil 2, 15). Veniți și vedeți, veniți să gustăm împreună bucuria de a umbla cu Dumnezeu!

Perioada: Miercuri 19 – Sâmbătă 22 Aprilie 2017. Ne-am gândit în săptămâna după sărbătoarea Paștelui pentru că este perioada de vacanță.

Locul: Mănăstirea Carmelitană Luncani.

Pot participa tinerii cu vârstele cuprinse între 18 și 30 de ani.

Cost: Pentru a veni în întâmpinarea voastră, ne-am gândit să reducem costul la jumătate, adică în jur de 100 de lei de persoană pentru toată perioada incluzând cazarea, mâncarea și căldura. Dacă cineva dorește să participe dar nu poate, din cauza economică, nu-i nici o problemă; să ne contacteze și vom rezolva această problemă. 

Confirmarea participării se face până cel târziu 1 Aprilie 2017 la numărul de telefon 0787709489 sau la adresa de mail: gustifol@hotmail.com.

Vă așteptăm!