Zile de reculegere spirituală pentru părinți și tinerii care sunt chemați la viața de familie

Invitație la zile de har pentru părinți și tinerii care sunt chemați la viața de familie

teampic„Vă scriu vouă, părinților, pentru că l-ați cunoscut pe cel care este de la început. Vă scriu vouă, tinerilor, pentru că l-ați învins pe Cel Rău. V-am scris vouă, copiilor, pentru că l-ați cunoscut pe Tatăl.” 1 In 2, 13-14a.

Următoarea propunere se adresează Vouă, dragi Părinți sau Vouă, dragi Tineri care vă simțiți chemați să vă întemeiați viața de familie pe stânca care este Dumnezeu! Vom încerca să înțelegem împreună ce înseamnă chemarea de a fi părinte, să descoperim și să punem în mișcare autoritatea spirituală dăruită Vouă de Dumnezeu asupra copiilor voștri, cum să o facem să devină rugăciune, rugăciune care transformă după voința lui Dumnezeu. Și, vom pune în practică ceea ce învățăm, ne vom ruga!

Data: 10-12 martie 2017, de vineri seara de la ora 18 până duminică seara, ora 18. Deoarece numarul de participanti este limitat vă rugăm să vă înscrieți din timp.

Locul: Mănăstirea Carmelitană din Luncani

Costul, pentru a veni în întâmpinarea cheltuielilor pe tot prcursul participării, care include cazarea, hrana și căldura, este de 120 lei de persoană.

Precizăm că nu este obligatoriu prezența amânduror părinți. Părinții pot veni cu copiii de la 2 la 15 ani; copiii nu vor plăti pentru perioada șederii și vor avea un program aparte.