Un sfârșit de săptămână petrecut cu Dumnezeu și împreună!

momento-di-preghiera-a-medjugorjeDragi prieteni,

vă lansez\ăm o invitație pentru un sfârșit de săptămână petrecut cu Dumnezeu și împreună! Vă propun și vă chem să-L cunoaștem și să-L întâlnim personal și împreună pe  Dumnezeu Tatăl, pe Isus și pe Duhului Sfânt, să-I cunoaștem și să experimentăm dragostea Lor în viața noastră. Cunoscându-L pe Tatăl și primind dragostea Lui, vor fi luminate începuturile vieții noastre și El va atinge, vindecând, rănile pe care le purtăm din copilărie. Cunoscându-L și primindu-L pe Isus, vom cunoaște Adevărul care are puterea să ne elibereze de orice rău. Chemându-L pe Duhul Sfânt să trăiască în noi, avem Bucuria vieții care ne face capabili să descoperim și să trăim continua noutate, uimire și fericire a vieții cu Dumnezeu.

            Vino dacă Îl cunoști pe Dumnezeu și îți dorești mai mult din El, vino dacă nu Îl cunoști dar ești în căutare, vino dacă te simți rănit, trist, îngreunat, blocat , singur sau fără speranță, cu probleme, personale sau în familie. Dumnezeu te caută și vrea să te întâlnească personal.

            Vă propun spre alegere, două perioade, rugându-vă să îmi semnalați dacă sunteți interesați și care perioadă ați alege-o fie una dintre ele fie amândouă:

20- 22 sau 27-29 Ianuarie 2017, de vineri seara de la ora 18.00 până duminică la ora 18.00. Pentru că este iarnă și trebuie să și mâncăm, organizarea ar implica și o contribuție de 120 de lei\persoană. Numărul maxim de persoane este de 15, deci grăbeste-te să confirmi participarea!

Dacă sunteți interesați aștept confirmarea voastră până cel târziu 16 Ianuarie 2017 la

Pr. Augustin Folner;  email: gustifol@hotmail.com  tel. fix 0234.206085; mobil: 0787709489.

Vă salut în Domnul!